Op zoek naar passende thuiszorg in Den Haag?

Bent u voor een van uw ouders op zoek naar een passende vorm van thuiszorg in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ze op diverse vlakken voorzien van hulp, en denken graag mee in oplossingen in plaats van in beperkingen. We zijn er namelijk van overtuigd dat ouderen met de juiste thuiszorg in Den Haag veel langer zelfstandig kunnen wonen, en dat is dan ook het doel van onze diensten. Of iemand nu hulp nodig heeft bij het aankleden, of enkel een huishoudelijke hulp in Den Haag zoekt, wij kunnen deze zorg faciliteren. We zijn gespecialiseerd in ouderenzorg en weten dus precies waar doorgaans hulp bij gewenst is, maar passen de zorg wel altijd aan de persoon in kwestie aan. Ieder mens is immers anders, en heeft andere zorg nodig. We zetten dan ook altijd de cliënt centraal, en denken mee in passende oplossingen.

Deskundige thuiszorg in Den Haag

Bij Tinjo Care werken we enkel met mensen met hart voor de zorg, mensen die professioneel, deskundig en transparant werken. Deze professionele, maar toegankelijke houding is voor ons ontzettend belangrijk. Niet alleen willen we de cliënt zelf een prettig gevoel geven, maar ook diens familie en andere relaties. We betrekken ze graag bij het proces en houden ze op de hoogte van eventuele veranderingen en gebeurtenissen. Mede om die reden is onze thuiszorg in Den Haag een van de beste die u zult kunnen vinden. Met onze betrokkenheid en goede communicatie bent u altijd op de hoogte en kunt u de zorg voor uw ouder dus met een gerust hart loslaten. Veel mensen vinden het moeilijk om deze zorg over te laten aan anderen, maar onze ouderenzorg in Den Haag is erop gericht om uw ouder te ondersteunen waar nodig, en dan hebben we het niet enkel over hulp met betrekking tot het huishouden of aankleden, etc. Onze mensen staan namelijk ook klaar met een luisterend oor en houden graag een kletspraatje met de ouderen, want ook dat hebben ze nodig.

Thuiszorg Den Haag

Thuiszorg in Den Haag op maat

We vinden het heel belangrijk dat we precies die hulp bieden die de oudere nodig heeft, en daarom gaan we in gesprek met diens verwanten om te bespreken wat we te bieden hebben. Soms willen kinderen zelf een deel van de hulp blijven bieden, maar dit is niet altijd mogelijk. Bij ons kunt u deze hulp dus precies inzetten waar nodig, en er zelf net zo veel of zo weinig bij betrokken blijven als u wenst.

Menu