Huishoudelijke hulp in Den Haag voor ouderen

De meeste mensen krijgen als ze een bepaalde leeftijd bereiken moeite met het schoonhouden van hun woning. Dit vereist namelijk een fysieke inspanning die dan te zwaar wordt, en dus gaan ze op zoek naar hulp. Bij Tinjo Care kunt u een huishoudelijke hulp in Den Haag inschakelen. Wij werken alleen samen met professionele schoonmakers, en bieden deze hulp aan ouderen aan die niet meer zelf hun huis schoon kunnen maken. Onze huishoudelijke hulp in Den Haag komt op vaste tijdstippen aan huis en maakt volgens afspraak alles schoon. En uiteraard is deze persoon niet te beroerd om af en toe een praatje met de oudere te maken. Het hoofdzakelijke doel van deze dienst is echter het schoonhouden van de woning, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er incidenteel wordt geholpen met andere dingen, zoals wat dingen opruimen of reorganiseren. We bieden namelijk nog veel meer ouderenzorg in Den Haag aan dan enkel die schoonmaakhulp.

Huishoudelijke hulp Den Haag

Wat doet een huishoudelijke hulp in Den Haag allemaal?

In principe wordt onder een huishoudelijke hulp een poetshulp verstaan. Deze persoon is er dus om de ruimtes schoon te maken en simpele huishoudelijke taken over te nemen van de bewoner. Als de oudere meer hulp nodig heeft dan dat dan kunnen we gaan kijken naar of we deze huishoudelijke hulp in Den Haag kunnen uitbreiden met meer taken. U kunt dan denken aan taken als helpen bij het opstaan en aankleden, tanden poetsen en natuurlijk douchen. Dit is voor veel ouderen een hele opgave, en de voornaamste reden dat ze deze thuiszorg in Den Haag nodig hebben. Op het moment dat wij deze hulp op maat kunnen bieden worden de kinderen of andere verwanten die dat normaal moesten doen ontlast, en kan de oudere langer thuis blijven wonen. U kunt natuurlijk zelf zoveel mogelijk bij de verzorging betrokken blijven als u wenst, want we nemen enkel de taken van u over die u zelf niet (meer) wenst te doen en de de oudere echt niet zelf kan uitvoeren.

Passende thuiszorg in Den Haag

Onze aanpak kenmerkt zich door een hele persoonlijke aanpak. We richten ons op de mogelijkheden en niet alleen op wat iemand niet meer kan. Doordat we de cliƫnt altijd centraal zetten maken we het mogelijk dat deze weer grotendeels op eigen benen kan staan en zo lang mogelijk in diens eigen woning kan blijven wonen. En dat levert een gelukkige, zelfstandige oudere op, precies zoals wij het graag zien.

Menu