Over ons

Tinjo Care staat voor liefde in de zorg en is een snel groeiende thuiszorg organisatie waarbij wij deskundig en zorgvuldig te werk gaan . Door de client centraal op te stellen en zorgen voor een goede communicatie is alles mogelijk. Wij leveren 24 uur deskundige zorg op wensen en behoeftes van de cliënten zoals individuele begeleiding en persoonlijke verzorging. Onze collega´s vormen het hart van ons bedrijf. Die elke dag met liefde de zorg komen leveren.

Alles wat wij doen is gericht om u eigen leven te laten leiden

Het leven zoals u het liefst zal willen. U wensen , U dagritme en U voorkeuren vormen bij ons een uitgangspunt. Bij Tinjo Care geven wij de zorg die wij onze ouders toewensen. Dit doen wij met Tinjo Care thuiszorg. Ons team heeft niet alleen liefde voor de zorg maar willen het beste voor u.

U leven vormt ons uitgangspunt.

Elke dag en op een manier waarop u zich thuis voelt. Ons team wilt persoonlijk iets betekenen voor onze cliënten. Niet omdat wij weten wat voor goed voor u is , maar door goed te luisteren , aandacht te geven en in te spelen op behoeftes. Dit zorgt voor een bijdrage aan herstel, aan een gevoel van veiligheid , aan gezondheid , aan zelfvertrouwen, aan plezier aan het leven.

Menu