Passende ouderenzorg in Den Haag

Bij Tinjo Care zijn we gespecialiseerd in het bieden van ouderenzorg in Den Haag op maat. Dit wil zeggen dat we geen standaard hulp bieden, maar enkel de hulp die iemand nodig heeft. In een persoonlijk gesprek met diens verwanten erbij bespreken we de behoeften en kijken we naar iemands beperkingen. Door deze vervolgens op te vangen met onze zorgprofessionals kan deze persoon langer zelfstandig blijven wonen, wat het uiteindelijke doel is van onze ouderenzorg in Den Haag. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen dat uw vader of moeder in een bejaardentehuis komt te wonen, want een gevoel van zelfstandigheid is heel belangrijk. En met de juiste zorg aan huis is dat zeker mogelijk.

Professionele ouderenzorg in Den Haag

Wij werken alleen samen met absolute professionals op het gebied van zorg. Deze mensen werken cliëntgericht, deskundig en transparant, wat de zorg voor deze personen vergemakkelijkt. We hechten veel waarde aan een goede communicatie, want bij vrijwel elke vorm van ouderenzorg in Den Haag hebben we te maken met mensen die inmiddels wat trager van begrip zijn. Dit is geen enkel probleem voor de zorgprofessionals die bij ons werken. Zij zetten de cliënt altijd centraal, en stellen deze op zijn of haar gemak, of ze nu langskomen als huishoudelijke hulp in Den Haag of om ze te helpen met opstaan en aankleden, dat maakt niks uit. We bieden namelijk thuiszorg in Den Haag in veel verschillende vormen, het is maar net waar de cliënt in kwestie hulp bij nodig heeft. In een persoonlijk gesprek vertellen we u er graag alles over.

Ouderenzorg Den Haag

Zelfstandig wonen met de juiste hulp

Het uiteindelijke doel van onze thuiszorg in Den Haag is dat de persoon in kwestie langer zelfstandig kan blijven wonen, en dit is ontzettend belangrijk. Er is namelijk niet altijd plek in bejaardentehuizen, en bovendien geven veel ouderen zelf ook aan dat ze het liefst zo lang mogelijk in hun eigen woning blijven. Heel begrijpelijk natuurlijk, want dat is hun thuis. Met een aantal slimme aanpassingen en de juiste ouderenzorg in Den Haag die we aanpassen aan deze persoon wordt dit mogelijk gemaakt. De oudere wordt ondersteund bij handelingen waarbij dat nodig is, en kan zelfstandig doen waar hij of zij nog toe in staat is. En als er iets in de situatie wijzigt dan wijzigt de zorg die we bieden gewoon mee, en dat is wel zo prettig, niet?

Menu